Hyllar Leksands-talangen: ”Jag tror han får sitt stora genombrott i år”

NordicBets podcast TEK är här. I premiäravsnittet gästar Hockeysverige.se:s får fyra experter ranka vilka spelare de är mest nyfikna på.
– Fredrik Forsberg, Filips lillebror, har sett väldigt, väldigt bra ut på försäsongen, jag tror han kan få sitt stora genombrott i år, säger Markus Bäckström på Dalarnas Tidningar.

Vilka är de största stjärnorna?

Vilka lag ser mest intressanta ut?

Och går något lag upp i år?

Det är några av frågorna som ställs i premiäravsnittet av podcasten TEK. Programledare är Mårthen Bergman och gäst är Hockeysveriges krönikör Peter Sibner.

Flera experter gästar med sina åsikter om bland annat vilka spelare de är mest nyfikna på. Dalarnas Tidningars Markus Bäckström tror att vi kan få se ett nytt ”Forsberg-genombrott” i Leksand.
Fredrik Forsberg, Filips lillebror, har sett väldigt, väldigt bra ut på försäsongen, jag tror han kan få sitt genombrott i år, säger Bäckström som också väljer att lyfta två andra dalaspelare.
– I Leksands IF finns det många intressanta spelare. Jag tror framför allt att man ska hålla koll på Frans Tuohimaa i målet som har visat på försäsongen att han kommer bli en av seriens absolut bästa målvakter, så är det bara.
– Sen tycker jag att man i Mora Ik ska

Läs mer här: Hyllar Leksands-talangen: ”Jag tror han får sitt stora genombrott i år”

kommentarer