Isak Redzic sänkte Real Madrid

MALMÖ När många av de övriga spelarna gick på knäna och hade kramp stack inhopparen Isak Redzic fram och sköt MFF till seger mot Real Madrid.

Bollen kom ut till honom, han siktade och sköt lugnt in 1-0 bakom Madridmålvakten – och legendaren Zinedine Zidanes son – Luca Zidane.
– Nästan overkligt att vinna mot ett sådant lag och få vara den som avgör, sa Isak Redzic och lade upp ett stort och brett leende.
Några fler mål blev det nämligen inte i Uefa Youth League-matchen och 3 753 åskådare på Malmö IP fick se MFF gå upp på andra plats i gruppen.
– De hade mycket boll, men jag tycker att vi var värda segern. De skapade inte så mycket och vi kunde gjort fler mål, betonade Isak Redzic.
Två av de absolut bästa i laget tillhör redan A-truppen. Franz Brorsson storspelade i försvaret och målvakten Marko Johansson gjorde ett par riktigt fina räddningar.
Han överglänste Zidane.
Mest jubel fick dock Brorsson när han mot slutet erövrade bollen och tog en 60-meterslöpning upp mot Real Madrids mål, en rusch han avslutade med att fixa ett inkast.
– Franz är en hjälte som tar en sådan löpning när alla är trötta.
– Men vi vann för att alla i

Läs mer här: Isak Redzic sänkte Real Madrid

kommentarer