”Jag hoppades få ut mål av Burakovsky och vi fick det”

By Henrik Skoglund

Washington var i underläge med 3-1 i matcher mot Pittsburgh och hade kniven mot strupen inför nattens match på hemmaplan. Då klev svenskarna fram och ordnade fram en match sex.

Det var dock en annan svensk som blev matchens första målskytt. Carl Hagelin nätade för Pittsburgh när halva den första perioden precis passerat. André Burakovsky kvitterade när 30 sekunder återstod till periodvila.
Phil Kessel såg till att återigen ge Pittsburgh ledningen i den andra perioden. Han assisterades av Sidney Crosby som var tillbaka efter sin hjärnskakning.

Underläge för Capitals inför den tredje perioden och semestern var nära. Då gjorde laget tre mål på fem minuter genom Nicklas Bäckström (assisterad av André Burakovsky), Evgeny Kuznetsov (assisterad av Marcus Johansson) och Alexander Ovechkin.
— Jag tycker alla svarade upp bra. Jag hoppades få ut mål av Burakovsky och vi fick det. Det var fler i vårat lag som bidrog och det är så det sett ut under säsongen, sa Washingtons headcoach Barry Trotz till nhl.com efter matchen.

SE WASHINGTONS VÄNDNING:

The post ”Jag hoppades få ut mål av Burakovsky och vi fick det” appeared first on Hockeysverige.