John Persson fortsätter att hitta nätet – frälste Mora med två fullträffar

By Anton Högsander

John Persson visade vägen för Mora när laget besegrade Luleå med 3-2. Tvåmålsskytten tryckte dit det matchavgörande målet i den tredje perioden.

Mora tog en skön seger när Luleå kom på besök. John Persson inledde målskyttet redan efter fyra minuters spel – och avslutade även målskyttet sex minuter in i den tredje perioden.

Mellan det lyckades Luleå kvittera till 1-1 genom Anton Hedman på ett skott långt utifrån. Jacob Nilsson såg till att Mora tog över ledningen igen i mittperioden, men Emil Larsson i bortalaget fixade så att Luleå fortfarande var med i matchen med sitt 2-2-mål i början av den tredje perioden.

Men slutligen var det alltså Mora som tog hem tre poäng när John Persson gjorde sin nionde balja den här säsongen.

The post John Persson fortsätter att hitta nätet – frälste Mora med två fullträffar appeared first on Hockeysverige.