Kan spela både back och forward – förlänger kontraktet

By Peter Ekholm

Brynäs fortsätter sitt arbete med nästa säsongs SDHL-trupp. På tisdagen meddelade klubben att de förlängt kontraktet med Hanna Rylander.
– En härlig spelare som alltid ställer upp när det är träningar och matcher med rätt inställning, säger sportchefen säger Åke Lilljebjörn.

Rylander har en strulig säsong bakom sig där en nyckelbensskada gjort att hon bara kunnat spela 17 matcher i årets SDHL. Med ett färskt kontrakt i handen hoppas dock Liljebjörn att hon ska kunna vara redo att efter OS-uppehållet.

– Hon hade oflyt med ett nyckelbensbrott och det känns viktigt från Brynäs sida att vi tidigt visar att vi vill ha kvar henne till nästa säsong. Nu är hon med och åker mycket på träningarna och deltar i alla övningar utom när det gäller närkamper. Så förhoppningsvis är hon med och bidrar i matcherna efter OS-uppehållet, berättar Lilljebjörn.

22-årige Rylander kom till Brynäs från Modo under säsongen 2015-16 och har trots sin unga ålder redan hunnit med mer än 100 matcher i Sveriges högsta serie.

– Hon har den fördelen att hon både kan spela back och forward och hon har under säsongen hjälpt laget på båda positionerna. Det finns stor potential i henne, säger Åke Lilljebjörn

Häromdagen förlängde Brynäs även med systrarna Emelie och Andréa Cordoba.

The post Kan spela både back och forward – förlänger kontraktet appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Kan spela både back och forward – förlänger kontraktet

kommentarer