Karlskogas drömminut knäckte Björklöven

By Måns Karlsson

Björklöven reste sig – men orkade inte hela vägen fram. Bik Karlskogas ryck i den andra perioden säkrade segern.

I vanlig ordning lär vi se Bik Karlskoga i toppen av HockeyAllsvenskan. Man fick dessutom en drömstart på säsongen när Björklöven slogs tillbaka med 4-2. Segern grundlades framför allt i den andra perioden.

Då gick man nämligen från 1-0 till 3-0 på en dryg minut när både Henrik Rommel och Adam Byström Johansson hittade nätet. Björklöven tog sig visserligen in i matchen och reducerade till 3-2, men Byström Johanssons 3-0-mål blev matchavgörande.

Till slut vann man med 4-2 sedan Victor Berglind skjutit det avslutande målet. Patrik Parkkonen inledde lagens målskytte.

Fredric Andersson och Marcus Jonsson sköt Björklövens premiärmål.

The post Karlskogas drömminut knäckte Björklöven appeared first on Hockeysverige.