KLART: Tränaren får nytt förtroende – och backen presenterad

By Mathias Andersson

Ove Molin lyckades inte hålla kvar Karlskrona i hockeyns finrum. Men trots detta får han fortsatt förtroende i klubben. Dessutom meddelar man nu att Daniel Norbe är officiellt klar.

Karlskrona har varit på hugget denna onsdag. Tidigare blev det offentliggjort att tränarna Anders Palm och Mikael Aaro lämnar föreningen. Men nu presenterar klubben två förlängningar och två nyförvärv.

Dels handlar det om Ove Molin, som får fortsatt förtroende som klubbens huvudtränare.
— Ove har ett bra ledarskap och besitter stor hockeykunskap. Jag är glad att Ove är kvar och att han är en del av det lag vi nu vill bygga med en ny och tydlig spelidé, säger sportchefen Patric Larsson till hemsidan.

VÄRVAR TVÅ SPELARE

Och dels har även KHK fått in två nya spelare. Daniel Norbe, som tidigare ryktades vara jagad av samma klubb, är nu officiellt helt klar. Dessutom ansluter Kalle Miketinac på lån från Frölunda.
— En riktigt duktig två-vägsback som kan spela både boxplay och powerplay. Han har bra fysik, ett bra skott och är snabb på skridskorna. Också en spelare som passar in väl i vår spelidé, säger sportchefen om Norbe och fyller i med en beskrivning av Miketinac:
— Kalle som kommer tillbaka till KHK är en ung hockeytalang. Han är en offensiv kraft och en center som är duktig med puck, har bra speed och fysik.

Sist men inte minst förlänger också Joseph Jonsson.
— Det känns bra att få behålla Joseph i laget. Han har bevisat vad han går för, han är ung och utvecklingsbar fortfarande. Joseph passar bra in i lagbygget med sin attityd och fart.

TVÅ TRÄNARE KLIVER UPP

KHK meddelar vidare att den tidigare J20-tränaren Arto

Läs mer här: KLART: Tränaren får nytt förtroende – och backen presenterad

kommentarer