Klingberg bakom Dallas seger

By Peter Ekholm

John Klingberg fortsätter leverera poäng och håller sin ledning i backarnas poängliga i NHL. Under måndagskvällen noterades han för en assist när Dallas Stars sudden-vann borta mot Boston Bruins med 3-2.

Klingbergs assistpoäng låg bakom matchens avgörande mål som Tyler Seguin prickade in efter 2:59 av förlängningen. Från sin blålinje spelade Klingberg ner en backhand till Seguin som rundade Boston-försvaret innan han lirkade in matchavgörandet.

Klingberg har 35 assist och sex mål den här säsongen och toppar med det backarnas poängliga. Han har för sina insatser belönats med att tas ut till All Star-matchen i Tampa Bay i slutet av januari.

Dallas hade ledningen med 2-0 i den andra perioden efter mål från Stephen Johns och Alexander Radulov, men hemmalaget kom tillbaka och reducerade först genom Zdeno Chara och kvitterade något turligt via Ryan Spooner.

Bostons poäng innebär att de nu har tagit poäng i 13 raka matcher vilket är tangerat bästa med Vegas Golden Knights den här säsongen. För Dallas innebar segern deras sjunde på de senaste tio matcherna.

The post Klingberg bakom Dallas seger appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Klingberg bakom Dallas seger

kommentarer