Krisklubben tar in ny sportchef: ”Känns som en väldigt bra lösning”

By Måns Karlsson

Den allsvenska jumbon Karlskoga gör om i ledarstaben. Man plockar in Thomas Fröberg som ny sportchef.
– Han kommer att jobba med årets lag och fungera som ett bollplank åt tränarna men även arbeta med kommande säsongs trupp, säger klubbchef Torsten Yngvesson.

Det händer grejer på ledarsidan i de olika allsvenska klubbarna. Vi har de senaste veckorna, och så sent som igår, sett profiler som Roger Melin och Leif Strömberg kliva in i olika roller. Dessutom har ju IK Pantern bytt både tränare och sportchef nyligen.

Nu är det Karlskogas tur att bygga om lite. Man har ju sedan tidigare bytt tränare, och nu plockar man också in en ny sportchef. Det är Thomas Fröberg, den tidigare AIK-tränaren, som kliver in i rollen på ett sexmånaderskontrakt.

JUMBO I SERIEN

Torsten Yngvesson kommer nu jobba mer renodlat som klubbchef.
– Thomas kommer att avlasta mig med det sportsliga. Han kommer att jobba med årets lag och fungera som ett bollplank åt tränarna men även arbeta med kommande säsongs trupp. Jag själv kommer att fortsätta jobba med sporten men nu kan jag lägga mer fokus på utmaningarna som klubbchef. Det känns som en väldigt bra lösning, säger Torsten Yngveson till Karlskogas hemsida.

Karlskoga ligger sist i HockeyAllsvenskan, med fyra poäng upp till säker mark.

The post Krisklubben tar in ny sportchef: ”Känns som en väldigt bra lösning” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Krisklubben tar in ny sportchef: ”Känns som en väldigt bra lösning”

kommentarer