Lämnar Modo för Brynäs: ”Ville komma närmare hem”

Brynäs fortsätter stärka upp sitt lag inför nästa säsong i Riksserien. Senaste tillskottet är 19-åriga forwarden Andrea Cordoba från Modo. Senaste säsongen svarade hon för ett mål och totalt tre poäng på 26 matcher i Modotröjan.
– Jag känner att jag vill utvecklas och prova på något nytt. Jag har ändå varit i Modo under tre säsonger och nu vill jag testa på något annat, säger Cordoba till hockeysverige.se.

En ytterligare anledning till att Andrea Cordoba valde att flytta söder ut är att hon kommer från Alunda i Uppland och började sin hockeybana i Gimo.
– Från början provade jag på att gå på skridskoskola här hemma. Sedan fastnade jag för hockey och efter det fick jag vara med och spela i Björnligan. Jag spelade med killarna där fram till det jag började spela med Almtuna. Det här var säsongen innan jag flyttade till Modo.
– Damhockeyn i Gimo är väl inte så stor, men min syster Emelie spelade också och vi båda har även spelat ihop tidigare. Nu spelar hon i Almtuna och var med i kvalet till Riksserien.
– Nu ville jag komma närmare hem. Då kände jag att det vore ett bra alternativ att komma till Brynäs.

Det blev tre säsonger …Läs mer

Läs mer här: Lämnar Modo för Brynäs: ”Ville komma närmare hem”

kommentarer