Lasse Stefanz först ut i ny dansbandsserie

Kultur och Nöje Tack för dansen heter TV4:s nya lördagssatsning där dansbandsmusiken står i fokus. Först ut, på lördag, är Lasse Stefanz.
– Vi var tveksamma att ställa upp i början, men med facit i hand blev det fantastiskt och jag tror det kan betyda mycket både för oss och för dansmusiken, säger Olle Jönsson, sångare och frontfigur i Sveriges största dansband.

Fakta: Tack för dansen
Sänds i TV4 med start på lördag, 9 januari, klockan 20.
I programmet berättar populära dansband om sin historia, om låtarna men också om livet på vägarna, framgångar och motgångar. Det blir också historiska nedslag i det dansande folkhemmet och klassiskt dansbandmode. I varje avsnitt medverkar olika gästartister och dansbanden bjuder på unika versioner av sina största hits.
Programledare är Thomas Deutgen, en av Sveriges främsta dansbandsexperter, och sångerskan Elisa Lindström.
Första säsongen sätter fokus på Lasse Stefanz (som förutom Olle Jönsson och Christer Ericsson består av Gunnar Nilsson, Jonas Rignell, Joacim Svensson, Anders Dahlgren och Ola Olsson), Arvingarna och Larz Kristerz.

Tveksamheten från Olle Jönssons och kapellmästaren Christer Ericssons håll berodde främst på att de inte riktigt visste hur TV4 hade tänkt sig programmet, som ska spegla historien bakom några av våra mest folkkära dansband.
– Vi

Läs mer här: Lasse Stefanz först ut i ny dansbandsserie

kommentarer