Leksand jagar nyförvärv: ”En svensk som inte spelar i Sverige som är aktuell”

By Uffe Bodin

Leksands general manager och tränare Leif Carlsson är på värvningsstråt, men det behöver inte nödvändigtvis bli den tyska duon Marcel Müller och Daniel Pietta som hamnar i Dalarna. Nu ger han en hint om vilken spelare leksingarna är ute efter.
– Det är faktiskt en svensk som inte spelar i Sverige som är aktuell, säger Carlsson till Hockeypuls.

Leksand har redan plockat in nya spelare i jakten på en SHL-plats. Sedan tidigare har klubben gjort klart med Matt Carey och Patrick McNally, men det är inte troligt att man nöjer sig med det.

Sedan tidigare har Sportbladet placerat den tyska duon Daniel Pietta och Marcel Müller i Leksand. General managern och tränaren Leif Carlsson har bekräftat klubbens intresse för den poängstarka duon från Krefeld.
– Jag kan säga att vi har ett intresse för duon. Jag vet att Sparta Prag är med i bilden. Vi kan inte konkurrera med dem när det gäller pengar. Det finns inte på kartan. Vad jag än säger så gissar jag bara, säger han till Hockeypuls.
– Men, jag har pratat med grabbarna, har lämnat intresse och där står vi idag.

”FÖRVÅNAD ATT INGEN HAR HITTAT DEM ÄNNU”

Nu är Müller och Pietta inte de enda spelarna som är av intresse för Leksand. Leif Carlsson har fler krokar ute och retas lite med media när han säger:
– Vi har faktiskt andra spelare som också är väldigt aktuella. Jag är förvånad över att ingen har hittat dem än. Men, det är roligt att vi kan ha någonting för oss själva.

Han lämnar också en liten ledtråd.
– Det är faktiskt en svensk som inte spelar i Sverige som är aktuell.

Leksand är tvåa i Hockeyallsvenskan, två poäng efter Timrå, med tolv omgångar kvar av grundserien.

The post Leksand jagar

Läs mer här: Leksand jagar nyförvärv: ”En svensk som inte spelar i Sverige som är aktuell”

kommentarer