Leksingens jackpott – drog hem en miljon på uppesittarkvällen: ”Vad sjukt!”

By Uffe Bodin

Inte nog med att han upplever en rätt bra säsong med Leksand i Hockeyallsvenskan. Målvakten Tex Williamsson har det bra utanför isen också. I kväll drog han hem en miljon kronor på Färgfemman under Bingolottos uppesittarkväll.
– Vad sjukt, utbrast 26-åringen under TV4:s sändning.

Här kan man snacka om en häftig julklapp. Kvällen innan julafton drog Leksands målvakt Tex Williamsson nämligen hem en rejäl jackpott i samband med Bingolottos uppesittarkväll.

26-åringen, utlånad till Leksand av Malmö Redhawks, lyckades nämligen vinna en miljon kronor i Färgfemman.
– Vad sjukt, sade Williamsson nästan lite chockat när han nåddes av beskedet i TV4:s sändning.

HÖLL PÅ ATT LÄGGA AV

Williamsson har tagit den långa vägen till framgång på hockeyisen. Det var i fjol som han fick sitt stora genombrott med IK Pantern i Hockeyallsvenskan, något som ledde till ett kontrakt med Malmö och utlåning till Leksand.

Inför säsongen berättade han för hockeysverige.se hur han tog ett avgörande, riskabelt beslut för att ge hockeyn en ärlig chans.
– Vid jul för två säsonger sedan flyttade jag hem och pendlade till Tyringe. Jag sa till mina föräldrar att jag kanske skulle lägga skridskorna på hyllan, men att jag fick se lite vad som hände efter säsongen. Jag flyttade hem, sa upp mig från jobbet och levde på minimum så visst var det tufft.

Han fortsatte dock, hade en räddningsprocent på 93,5 för Pantern i fjol och har i år stoppat 91,1 procent av skotten för Leksand. Nästa säsong lär han spela SHL-hockey – med en extra miljon kronor på kontot.

The post Leksingens jackpott – drog hem en miljon på uppesittarkvällen: ”Vad sjukt!” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Leksingens jackpott – drog hem en miljon på uppesittarkvällen: ”Vad sjukt!”

kommentarer