Nazari från MFF till Falkenberg

FOTBOLL Malmö FF-mittfältaren Amin Nazari lämnar klubben för spel med allsvenska konkurrenten Falkenbergs FF där han skrivit på för två år.
Samtidigt står det klart att Mahmut Özen flyttar till Turkiet.

– Jag hade bra snack med Hasse Eklund och alla andra ledare. Detta passar mig bra. Balansen känns bra och det kändes rätt. Jag känner till Alexander Jakobsen och några andra spelare sen innan, säger Amin Nazari till Falkenbergs hemsida apropå det nya klubbvalet.
– Det hela känns verkligen jättebra.
22-årige Nazari gjorde sin allsvenska debut mot Mjällby den 20 april 2011 och har totalt hunnit med 18 framträdanden i landets högsta serie. Kontraktet med MFF gick ut vid årsskiftet.
2013 var MFF-produkten utlånad till Assyriska och under en lyckad fjorårssäsong spelade han 26 matcher för norska Fredrikstad.
– Den var bra faktiskt. Jag spelade varje match och fick erfarenhet, konstaterar Amin Nazari som känner sig riktigt sugen på att återigen kliva in i den allsvenska hetluften.
– Framför allt vill jag bidra med mina offensiva kvalitéer, bra passningsspel och mycket rörelser. Jag försöker hitta fria ytor med mina löpningar. Om man får till ett bra samspel med de andra kommer det gå jättebra till slut.
På Malmö FF:s minuskonto finns även att

Läs mer här: Nazari från MFF till Falkenberg

kommentarer