NHL-klubben tydlig – Wikstrand blir kvar i Nordamerika

Under uppmärksammade former gick Mikael Wikstrand från Frölunda till Färjestad under sommaren. Men nu pekar mer och mer på att Wikstrand aldrig ens kommer att spela en match för Färjestad.

Den spelskicklige backen Mikael Wikstrand är just nu i Kanada för att delta på Ottawa Senators träningsläger. Men om Wikstrand, som skrev på ett kontrakt med Senators förra sommaren, inte tar plats i NHL-laget vill klubben att han ska spela i Binghamton Senators, klubbens AHL-lag.

– Vi bestämmer var Mikael Wikstrand ska spela i år. Om han inte tar plats i Ottawa Senators så kommer han att spela i Binghamton. Jag tror att Erik Karlsson spenderade en månad i Binghamton, Cody Ceci spenderade några månader i Binghamton, så jag tror inte det är det värsta som kan hända honom, säger Ottawas assisterande general manager Pierre Dorion i en radiointervju med TSN Ottawa 1200.

Wikstrand själv har tidigare varit tydlig med att han inte är intresserad av att spela i AHL. Om han inte skulle ta plats i Ottawa, vilket han lär får svårt att göra, vill han hellre åka hem och spela i Färjestad. Men

Läs mer här: NHL-klubben tydlig – Wikstrand blir kvar i Nordamerika

kommentarer