Nu är Cody Franson slutligen på väg mot en ny klubb

Det har dragit ut på tiden, men nu tycks free agent-backen Cody Franson slutligen vara på väg att få en ny klubbadress. Enligt TSN:s Bob McKenzie förväntas den tidigare Brynäsbacken skriva på för Buffalo Sabres under torsdagen.

Han gick in i free agent-perioden som en av de mest eftertraktade backarna på marknaden. Men snart två och en halv månad senare har Cody Franson fortfarande inte undertecknat ett nytt kontrakt.

Det har ryktats att han ska till Boston, tillbaka till Toronto eller kanske till Columbus. Men nu visar det sig att det blir varken eller för den 27-årige kanadensaren, som gjorde en sejour i Brynäs under NHL-lockouten 2012. I stället är det Buffalo Sabres som ska ha dragit det längsta strået i förhandlingarna med Franson. På Twitter skriver TSN:s Bob McKenzie att backen förväntas teckna ett tvåårskontrakt med Sabres under torsdagen värt cirka 3,3 miljoner dollar på säsong.

Franson inledde förra säsongen med Toronto Maple Leafs, men trejdades till sin tidigare klubb Nashville Predators innan trade deadline i mars. Han hade svårt att hävda sig i Nashville och var under stundom petad.

På 78 matcher svarade han för 36 poäng (7+29). 32 av dessa kom i Torontotröjan. Totalt har Cody Franson gjort 400

Läs mer här: Nu är Cody Franson slutligen på väg mot en ny klubb

kommentarer