Nu drar NHL-coachen i gång – här är de bästa tipsen

By Hockeysverige

När NHL startar om efter All-Star-uppehållet är det dags för NHL-coachen att göra comeback på hockeysverige.se. Här har vi samlat ihop några tips till dig som ska sätta ihop ditt lag till tävlingen.

Årets upplaga av NHL-coachen ska till att börja. På hockeysverige.se/nhl-coachen kan du anmäla ditt lag – helt utan kostnad. Du får 20 miljoner kronor att lägga på sex spelare – en målvakt, två backar, tre forwards – samt en coach. Deras prestationer i NHL under resten av grundserien lägger grund för hur många poäng de får.

Vinnaren av NHL-coachen tar hem ett presentkort hos Gameday.se värt 1 000 kronor. Totalt kommer de 15 bästa i tävlingen att förses med priser.

Så hur gör man för att bli framgångsrik i NHL-coachen? Här har vi samlat ihop några tips som är värda att ha i åtanke när man coachar sitt lag.

1) Leta reda på fynden

För att få ett så starkt lag som möjligt, med åtminstone en eller två pålitliga superstjärnor i sin uppställning, måste man komplettera med ett par billiga spelare. NHL-spelarna är till största del prissatta efter deras prestationer den här säsongen. Därför kan det vara bra att leta reda på spelare som kanske varit skadade en del under första halvan av säsongen eller bara haft oflyt med skyttet och fått sämre utdelning än de borde fått. Spelare som därför har prissatts lägre än de borde. Ett tips är också att hålla koll på vilka kedjor spelarna matchas i. Kanske får en ung spelare möjligheten högre upp i hierarkin eller i en powerplay-uppställning. Det är sådant som snabbt kan boosta siffror. Dailyfaceoff.com är en sajt som håller koll på alla kedjor i NHL. Håll den under uppsikt!

2) Håll koll på spelschemat och skadelistorna

Varje vecka har du rätt att göra fyra byten. Använd

Läs mer här: Nu drar NHL-coachen i gång – här är de bästa tipsen

kommentarer