Ola Månsson ersätter Harris i H65

HANDBOLL H65 Höör har gjort klart med ny tränare för sitt damelitlag. Det blir Ola Månsson som från och med den 1 juni tar över efter snart pappaledige Niklas Harris.

Just nu är det i allsvenska topplaget OV Helsingborg som Månsson verkar. Här är han inne på sitt fjärde år som huvudtränare. OV är, precis som de senaste åren, med i striden om en plats i elitserien.
– Jag har trivts fantastiskt bra i OV och hoppas verkligen få avsluta med att föra laget upp i elitserien. Valet att gå till H65 Höör var inte enkelt, men jag tycker att det ser ut som en oerhört intressant uppgift, uppger Ola Månsson i en pressrelease från H65.
Ola Månsson återvänder därmed till den mellanskånska damhandbollen. I sammanlagt sex år i två olika omgångar (2000-04 och 2009-11) har han tränat Team Eslövs IK.
– Åren i Eslöv var häftiga. Vi spelade tre SM-finaler och tog två guld.

Vad fick dig att återvända till damhandbollen?
– H65 är ett lag som satsar på spel i Europa. De har varit, och är, väldigt framgångsrika i dessa sammanhang. Chansen att få vinna titlar i Europa, samt möjligheten att få spela SM-finaler, är kittlande. Jag vill inte gå ut och säga att

Läs mer här: Ola Månsson ersätter Harris i H65

kommentarer