Pantern vann utan huvudtränaren – hämtade hem ett tvåmålsunderläge

By Anton Högsander

Efter alla turer i klubben den senaste tiden tog IK Pantern en riktigt skön seger under lördagen. Trots att laget låg under med 0-2 mot Tingsryd vann laget till slut med 3-2. Man gjorde det utan sin huvudtränare i båset.

Det såg ett tag ut som att IK Pantern skulle åka på en tung förlust mot Tingsryd när Oscar Holst två gånger om hittade nätmaskorna för gästerna. Men i den tredje perioden plockade hemmalaget fram sin vinnarskalle och fick in två puckar.

Först fixade Martin Janohls 2-1 och med endast 14 sekunder kvar av ordinarie matchtid gjorde Robin Sterner kvitteringen. En minut in på övertiden blev Anders Grölund stor matchvinnare med sitt 3-2-mål.

Segern var extra skön för Pantern som haft det stormigt den senaste tiden. Under kvällens match stod inte tränaren Håkan Åhlund i båset – detta efter att spelarna själva petat honom på grund av missnöje.

The post Pantern vann utan huvudtränaren – hämtade hem ett tvåmålsunderläge appeared first on Hockeysverige.