Petade Röglevärvningen inte oroad: ”Min tid kommer”

I Rögles sista träningsmatch inför säsongen, då lagen brukar vilja spela in den tänkta premiäruppställningen, fanns nyförvärvet Kelsey Tessier på läktaren. Mycket talar därför för att den skicklige kanadensaren inte kommer att finnas på isen när Rögle gästar Frölunda i morgon.

– Jag jobbar hårt för det, men det beslutet vilar inte i mina händer. Händer det så händer det, annars kommer jag att pusha de andra, framför allt de yngre killarna, säger Tessier till Helsingborgs Dagblad.

Tessier återvänder i år till Rögle, efter en säsong där han var med och spelade upp Karlskrona i SHL. Under hans första säsong i Rögle, 2013/14, gjorde han 51 poäng på 68 matcher, kvalserien inräknat, och blev en stor publikfavorit. Trots det är han alltså inte gjuten i laguppställningen när Rögle återvänder till SHL, men Tessier tror att han är där snart.

– Min tid kommer. Jag respekterar tränarna och har en bra kommunikation med dem, men jag har ännu bättre kommunikation med lagkamraterna. Det är en stark grupp där alla backar upp varandra.

Läs mer här: Petade Röglevärvningen inte oroad: ”Min tid kommer”

kommentarer