Poängmaskinen sköt Tampa närmare avancemang

By Henrik Skoglund

Tampa ordnade fram tre matchbollar i åttondelen mot New Jersey när de på bortaplan kunde vinna match fyra med 1-3. Därmed har de 3-1 i matcher och stor hjälte blev Nikita Kucherov som sammanlagt gjorde tre poäng.

Nikita Kucherov var inblandad i samtliga Tampas mål i match fyra. Kyle Palmieri gjorde 1-0 för New Jersey i början av matchen men på fyra minuter senare i perioden vände Tampa när Kucherov först spelade fram J.T Miller till kvitteringen och därefter gjorde 24-åringen själv 1-2.
— Kucherov spände musklerna ikväll. Han har varit ganska dynamisk i power play tidigare. Men idag tycker jag han var bäste spelare på isen, sa Tampas coach Jon Cooper till nhl.com.

SE ALLA KUCHEROVS POÄNG:

Resultatet 1-2 stod sig senare till slutet av matchen när Devils i sin jakt på kvittering plockade ut målvakten Cory Schneider och Kucherov kunde lägga in pucken i öppen kasse.

Lightning förlorade match tre. Mycket på grund av åtta powerplay för Devils.
— Jag ville verkligen inte förlora den här matchen, sa Kucherov efteråt.