Se NHL-hockey från lyxloge – följ med hockeysverige.se till Edmonton

By Hockeysverige

Fira in 2018 med att sajna upp dig för årets coolaste NHL-resa. Mellan 27 februari och 6 mars tar hockeysverige.se och eliteprospects.com med sig en grupp resenärer till Edmonton för tre stekheta matcher i bästa hockeymiljö i vad som på många sätt kan kallas en unik upplevelse.

I samarbete med våra partners Oilers Nation och Explore Edmonton erbjuder vi nu en hockeyresa där du får en unik möjlighet att ta del av fankulturen runt en av NHL:s mest framgångsrika klubbar genom tiderna.

Under sju dagar i Edmonton får vi absolut bästa behandling av våra värdar Oilers Nation. Vi bor på häftiga Crash Hotel i downtown Edmonton, bara ett stenkast ifrån den nybyggda och mycket pampiga arenan Rogers Place.

Under veckan i Edmonton ser vi superstjärnan Connor McDavid och hans svenska lagkamrater Oscar Klefbom och Adam Larsson i hela tre kanonmatcher.

Vi inleder vistelsen med Oilers möte med topplaget Nashville Predators, med Filip Forsberg och Viktor Arvidsson i spetsen. Därefter ser vi New York Rangers med Henrik Lundqvist i kassen och avslutar det hela med matchen mot Arizona Coyotes, där vi förutom Oliver Ekman Larsson också få se en av ligans mest spännande rookies, Clayton Keller.

Resan arrangeras av Explore Edmonton och Oilers Nation i samarbete med EliteProspects och hockeysverige.se. Svensk reseledare är Hockeysveriges chefredaktör Uffe Bodin, och vi kommer bli mycket väl mottagna med både middagar och aktiviteter på plats i Edmonton. Våra värdar ser fram emot att ta emot en stor grupp svenska hockeyfans!

Detta är resan för dig som älskar hockey och vill resa till vad som kan vara den mest hockeytokiga staden i hela Nordamerika och uppleva den lokala fankulturen på nära håll. Priset för

Läs mer här: Se NHL-hockey från lyxloge – följ med hockeysverige.se till Edmonton

kommentarer