Skellefteås import anmäld – riskerar avstängning

By Uffe Bodin

Matt Anderson riskerar att bli avstängd efter sin tackling på Edwin Hedberg i går. Skellefteås amerikan har anmälts till disciplinnämnden.

Det var knappt halvvägs in i den första perioden av Skellefteås övertidsseger mot Rögle som det smällde. Matt Anderson körde på en intet ont anande Edwin Hedberg bortanför spelet och visades ut två minuter för interference.

Men det stannar inte där. På fredagsmorgonen kom beskedet att veteranen riskerar avstängning då han har anmälts till disciplinnämnden. På shl.se skriver man:
”Efter åtta minuter och 36 sekunder av första perioden så sker en tackling av Matt Anderson på Edwin Hedberg. Pucken spelas runt i Skellefteåzonen och pucken går upp till högerbacken. Hedberg är i linje med toppen på cirkeln och Anderson kommer från egen målbur. Hedberg är inte puckförare och tacklingen tar delvis i huvudet på Hedberg och sker från blindside”.

Skellefteå vann matchen med 4–3 efter att ha vänt underläge 0–3 till en övertidsvinst.

Matt Anderson har anmälts till disciplinnämnden efter den här tacklingen på Edwin Hedberg. #twittpuck pic.twitter.com/QMfyPZ6PQ1

— C More Sport (@cmoresport) December 29, 2017

The post Skellefteås import anmäld – riskerar avstängning appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Skellefteås import anmäld – riskerar avstängning

kommentarer