Skrev på kontrakt sent – nu blir han kvar i Björklöven två säsonger till

By Uffe Bodin

Han kom inte till Björklöven förrän 1 november. Trots att Lukas Eriksson gått poänglös från elva raka matcher i sin nya klubb har Björklöven förlängt hans kontrakt över de två närmaste säsongerna.
– Jag tycker att Lukas Ericsson är en forward som passar bra in i vårt spel, säger tränaren Joakim Fagervall om forwarden.

Han spelade SHL-hockey med Leksand i fjol. Men när Lukas Eriksson skulle hitta en ny klubbadress den här säsongen tog det tid.

Det var först i november som han slutligen blev kontrakterad av Björklöven. Där har det blivit noll poäng på elva matcher, men 29-åringen har trots det belönats med ett nytt tvåårskontrakt, skriver Björklöven i ett pressmeddelande.
– Han har gjort ett bra intryck i de matcherna han har spelat och under den tid han har varit i föreningen. Han stämmer väl överens med vår framtid, säger tränaren Joakim Fagervall.

Lukas Eriksson är fostrad i HV71, men har spelat allsvensk hockey under merparten av karriären. Totalt har det blivit 416 matcher i andraligan och 59 med HV och Leksand i SHL.
– Det känns jättekul att få fortsätta i Björklöven. Även om det har varit en lite annorlunda säsong, så har jag trivts väldigt bra här uppe sedan jag kom till laget, säger forwarden själv.

The post Skrev på kontrakt sent – nu blir han kvar i Björklöven två säsonger till appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Skrev på kontrakt sent – nu blir han kvar i Björklöven två säsonger till

kommentarer