Stamkos lugn – trots att nytt kontrakt inte är klart

På väg in på det sista året på sitt kontrakt har Steven Stamkos ännu inte kommit överens med Tampa Bay Lightning om ett nytt kontrakt. Men trots det är Stamkos inte stressad över situationen.

– Vi får se. Det kan hända imorgon, det kan hända nästa vecka. Om det inte blir så, då går vi in i träningslägret och så tar vi hand om det då och har diskussioner, säger Stamkos till Torontobaserade National Post.

Stamkos och hans representanter har ännu inte beslutat huruvida de kommer att kontraktsförhandla under säsongen, om han ännu inte skulle ha skrivit på något kontrakt då. Oavsett hur långdragna förhandlingarna blir känner han sig lugn över att situationen inte kommer att bli distraherande.

– Det har tagit så här lång tid redan. Jag tror inte att ni kommer att höra så mycket om det tills något är klart. Jag har stort självförtroende i min förmåga att, oavsett hur länge det pågår, kunna ta mig igenom det och inte låta det påverka mitt spel.

Lösa spekulationer om att Stamkos skulle vara sugen på att gå till Toronto när hans kontrakt går ut har funnits ända sedan förra sommaren. Då favoritmarkerade Stamkos en tweet som länkade till

Läs mer här: Stamkos lugn – trots att nytt kontrakt inte är klart

kommentarer