Streama Juventus – Manchester United: Se matchen via live stream

Cristiano Ronaldo firar ett mål med Benatia.

Läs om hur du hittar din live stream till Juventus – Manchester United.

Vill du titta på Juventus – Manchester United live? Då har du hamnat rätt. Läs om hur du gör för att streama matchen online, direkt på nätet.

Streama Juventus – Manchester United

Manchester United har gått ganska svagt i Premier League denna säsong, men i Champions League är man enda engelska klubben utan förlust. Nu besöker man Cristiano Ronaldo och hans Juventus, och många kommer att vilja titta på matchen. Är du intresserad av att streama Juventus – Manchester United så har du hamnat på helt rätt artikel.

För att titta på Juventus – Manchester United live är allt du behöver ett konto på Viaplay. Då kan du se matchen online, direktsänt men det går likväl att pausa, spola tillbaka och att titta i efterhand.

Det går att se din live stream från valfri plattform – mobil/smartphone, surfplatta/iPad, dator/laptop eller TV. Möjligheterna är oändliga för dig som vill se matchen. På Viaplay kan du se alla matcher från Champions League.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Skapa konto och välj abonnemang
  • 3. Titta på Juventus – Manchester United!

Tippa på matchen

Vill du istället tippa på matchen? Du kan hitta mycket bra odds till matchen inne på Bet365, där de bland annat erbjuder oddset 2.55 på Juventus.

Titta på Juventus – Manchester United på TV

För att titta på Juventus – Manchester United på TV är det en fördel att sitta på kanalen Viasat Sport Premium, då det är den som sänder matchen live. Där kan du dessutom se en Champions League-studio ända från 20:00. Matchen har sedan avspark inte 20:45 som CL-matcherna i alla år, utan 21:00, då du kan se Paul Pogba och José Mourinho ställas mot Cristiano Ronaldo och Massimiliano Allegri. Datumet är onsdag 7 november 2018.

Kommentatorerna till matchen är förre FIFA-kommentatorn Henrik Strömblad och veteranen Glenn Strömberg.

Saknar du Viasat Sport Premium? Var inte alltför ledsen, det går nämligen att se matchen på TV ändå. Det är möjligt att koppla din live stream från dator, surfplatta eller mobil till din TV. Detta med hjälp av exempelvis en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

Inför matchen

José Mourinho omgärdas av rykten kring sitt jobb i takt med att poängskörden i Premier League är rätt svag. I Champions League har United dock gjort rätt bra resultat, och ligger på andra plats i gruppen. Laget har dock inte mött Juventus ännu.

Juventus har i vanlig ordning startat säsongen fantastiskt bra. Laget har vunnit 10 av 11 matcher i Serie A, där det första poängtappet kom mot Genoa nyligen. Cristiano Ronaldo har efter en trög start fått igång sitt målskytte rejält, och kommer nu laddad inför matchen mot sin gamla klubb Manchester United. I matchen på Old Trafford lyckades han inte komma med i målprotokollet, utan det gjorde istället Paulo Dybala i Juventus 1-0-seger.
Källa: Länk till full Sportal inlägg

kommentarer