Svaret på expertens utspel: ”Det är hög tid för mig att prestera – annars får de lyfta bort mig”

”Det är dags att leverera resultat nu”!
Så löd experten Leif Strömbergs uppmaning till IK Oskarshamn och deras tränare Fredrik Söderström i hockeysverige.ses genomgång av laget. Söderström ger Strömberg rätt.
– Det är hög tid för mig att prestera, annars får de lyfta bort mig från den positionen, säger han till hockeysverige.se.

TÄBY (HOCKEYSVERIGE.SE)
I kväll inleder Fredrik Söderström sin femte säsong som huvudtränare i Hockeyallsvenskan när hans IK Oskarshamn möter AIK på Hovet. Den populäre Twitterprofilen kom till föreningen från division 1-klubben Olofström 2011 och har hunnit uppleva både framgång och motgång. Mer av den senare varan de senaste två åren då laget har slutat nia respektive elva i den allsvenska sluttabellen.

När hockeysverige.se gick igenom de allsvenska lagen inför säsongen fick den tidigare Viasat-experten Leif Strömberg ge sin syn på IK Oskarshamn. Han passade på att utmana klubben och inte minst Söderström.
– Jag tycker att det är dags för Oskarshamn att leverera nu. År ut och år in har man haft lite halvspännande trupper, med den här säsongen tycker jag att Oskarshamn satt truppen väldigt bra, sade Strömberg.
– Fredrik Söderström brinner för hockey, men samma sak här. Det är dags för Fredrik

Läs mer här: Svaret på expertens utspel: ”Det är hög tid för mig att prestera – annars får de lyfta bort mig”

kommentarer