Tack alla ni trångsynta rikspuckon som gör min existens mer vettig

Det här är till alla er som gör min existens mer vettig. Jag är så tacksam för att ni givit mig möjligheten att framstå som lite bättre enbart genom att ni är era fördömande, trångsynta själva. Vilka är ”ni”? Jo, det är ni som gör att mitt morgonkaffe smakar lite bättre och jag känner att jag kanske orkar genomleva ännu en måndag, enbart av den anledningen att omvärlden faktiskt behöver min existens, min förmåga att inte vara en fördömande, inhuman, anti-allt-människa vars skugga är dubbelmoralen själv, liksom för att väga upp eran existens. Kanske att min mening med livet bor i det och kanske fyller ni en slags funktion i världen trots allt, som ett slags exemplar vi kan visa upp och säga att, ”det här, är åt helvete”.

Läs mer här: Tack alla ni trångsynta rikspuckon som gör min existens mer vettig

kommentarer

Tack alla ni trångsynta rikspuckon som gör min existens mer vettig

Det här är till alla er som gör min existens mer vettig. Jag är så tacksam för att ni givit mig möjligheten att framstå som lite bättre enbart genom att ni är era fördömande, trångsynta själva. Vilka är ”ni”? Jo, det är ni som gör att mitt morgonkaffe smakar lite bättre och jag känner att jag kanske orkar genomleva ännu en måndag, enbart av den anledningen att omvärlden faktiskt behöver min existens, min förmåga att inte vara en fördömande, inhuman, anti-allt-människa vars skugga är dubbelmoralen själv, liksom för att väga upp eran existens. Kanske att min mening med livet bor i det och kanske fyller ni en slags funktion i världen trots allt, som ett slags exemplar vi kan visa upp och säga att, ”det här, är åt helvete”.

Läs mer här: Tack alla ni trångsynta rikspuckon som gör min existens mer vettig

kommentarer