Tillbaka på heltid efter ett år av kamp

Kultur och Nöje Om några veckor, på självaste nyårsafton, är Sandra Marielle Hansson en av dem som sjunger in det nya året för en dansande publik på Malmö Opera. 2015 är året när hon steg för steg kom tillbaka som artist på heltid och när hon tog ett stort kliv framåt genom att släppa sin första egna singel.

– Det blir ett spännande avslutning på året och för mig är det stort att få sjunga just där, med mina fantastiska kollegor och det fina storbandet, säger Sandra Marielle.
Det är Roger Berg Big Band hon talar om och kollegorna är Dorota Berg och Katarina Elmberg Jonson. Under året har hon sjungit mycket med det här gänget och stortrivts i sammanhanget. Hon har också fått det stöd och den förståelse som är så viktig för att den som gått in i väggen ska kunna komma tillbaka.
Vi träffas på ett café i Malmö för att prata om året som gått och med sig har Sandra filmaren Sohrab Barre, som tillsammans med Sandra håller på att göra en film om en frilansares vardag. Han har följt henne i två och ett halvt år vid det här laget och han har även regisserat hennes video.
– Han

Läs mer här: Tillbaka på heltid efter ett år av kamp

kommentarer