Timrås mardrömsstart

Timrås unga lag har fått värsta tänkbara start på säsongen. Trots att man egentligen gjort vad som kunnat förväntas av laget.

Sett till spelet kan ingen egentligen kritisera Timrå efter allsvenskans två inledande omgångar. Borta mot Leksand i premiären gjorde man ordentlig kamp av det hela och hemma mot Björklöven i söndagens kamp spelade man bitvis ett ganska kreativt anfallsspel utan att riktigt ha den effektivitet som behövs för att bli lyckosamma på allsvensk nivå.

Laget har spelat helt okej. Ändå har det blivit två raka torsk.

Det är en riktig mardrömsstart.

För Timrå-laget är ungt, det är orutinerat och det är inte minst ganska nederlagstippat av stora delar av expertisen inför den här säsongen. Det säger sig självt att en dålig start lätt kan sätta sig i skallen på det unga gardet.

Leksand och Björklöven är två topptippade gäng som ingen egentligen kan kräva att Timrå ska slå. Det är ingen skam att falla mot dessa. Speciellt inte efter god kamp. Men så kan man naturligtvis inte resonera. Förluster är förluster oavsett vilka som står på andra sidan rödlinjen och när det kommer förluster är det lätt hänt att man börjar fundera. Speciellt om man är ung och omgivningen redan talat om att det

Läs mer här: Timrås mardrömsstart

kommentarer