Tre Karlskogaspelare i topp över Hockeyallsvenskans grinigaste

När C More presenterade resultaten av sin stora spelarenkät, där 54 spelare från de 14 lagen tillfrågats i ett antal ämnen, var det ett resultat som var lite extra iögonfallande. När spelarna själva fick utse vem som är den grinigaste spelaren i Hockeyallsvenskan, vad gäller trashtalk, snack med domare och liknande, stod spelare från Bik Karlskoga på samtliga tre pallplatser. Storslam, eller vad man nu ska kalla det.

På delad tredjeplats kom Henrik Björklund, och tvåa kom rutinerade Christian Berglund. Vann omröstningen gjorde lagets alldeles speciella retsticka, Daniel Wessner, som fick nästan otroliga 48 procent av rösterna. Att säga att Karlskoga är ett lag som många ogillar att möta verkar åtminstone inte vara en överdrift.

I spelarenkäten ses Björklöven som favorit till att vinna serien, men spelarna tror trots det att både Västerås och Leksand skulle ha större chans att slå ut ett SHL-lag i ett eventuellt kvalspel. Desto dystrare ser det ut för Pantern och Sundsvall, som med god marginal tippas sluta på de två sista platserna.

Läs mer här: Tre Karlskogaspelare i topp över Hockeyallsvenskans grinigaste

kommentarer