Trion som blir livsviktig för SHL-nykomlingen: ”Alla har stora förväntningar på oss”

Alla tre förfogar över NHL-meriter och är ungefär lika gamla. Den här säsongen är tanken att kedjan med Andreas Thuresson, T.J. Galiardi och Peter Mueller ska ge nykomlingen Malmö Redhawks spets i SHL.
– Vi har inte fått ut maximalt av oss ännu, men förhoppningsvis kommer det den 17:e då vi möter Brynäs, säger Andreas Thuresson till hockeysverige.se.

HUDDINGE (HOCKEYSVERIGE.SE)
Är det kedjan med T.J Galiardi, Peter Mueller och Andreas Thuresson den som ska vara den bärande i Malmö den här säsongen? Många tror så i alla fall och med tanke på trions erfarenhet så är det inte heller orealistiskt att dom får de förväntningarna på sig.

Hockeysverige.se passade på att åka till Björkängshallen i Huddinge utanför Stockholm för att se Malmös genrep mot Djurgården inför SHL-starten. Trion hade kanske inte sin mest framgångsrika kväll, men glimtade stundtals till. Thuresson var ensam av de tre att hamna i poängprotokollet med en assist i en match som Malmö vann med 4-3.

Efter matchen får hockeysverige.se en pratstund med Andreas Thuresson utanför omklädningsrummet i Björkängshallen samtidigt som Johan Svensson, Mr. Madhawk, intervjuar tvåmålsskytten Frederik Storm strax intill.

Foto: Ronnie Rönnkvist

Andreas, många tror att du Galiardi och Mueller ska vara den produktiva kedjan offensivt den här säsongen,

Läs mer här: Trion som blir livsviktig för SHL-nykomlingen: ”Alla har stora förväntningar på oss”

kommentarer