Tunt i försvaret – då gör skadedrabbade backen comeback

By Henrik Skoglund

Han har bara spelat 49 tävlingsmatcher sedan 2014. Anledningen till det har varit återkommande hjärnskakningar. Ikväll gör Oskarshamnsbacken Björn Karlsson comeback.

Björn Karlsson tvingades ställa in hela säsongen 2014/2015 för Malmö på grund av en svår hjärnskakning. Efter att ha gjort comeback i IK Pantern säsongen efter fortsatte karriären i Oskarshamn förra säsongen. Men på grund av en handskada blev det bara 27 matcher.

SKADAD IGEN

Den här säsongen har en ny skada hindrat honom under de 15 senaste matcherna. Men ikväll mot Vita Hästen blir det comeback för den Tingsrydsfostrade 28-åringen.
— Han har tränat för fullt i två dagar. Det är klart att han inte är i 100-procentig form, men när läget är som det är matchar vi in honom försiktigt, säger Oskarshamns assisterande tränare Jens Gustafsson till Barometern.

Läget Gustafsson refererar till är dels att Linus Morin är skadad, samt att Martin Fehérváry på junior-VM och Tom Hedberg tillbakakallad till HV71. Dessutom är Tom Linder tveksam till spel på grund av sjukdom.

The post Tunt i försvaret – då gör skadedrabbade backen comeback appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Tunt i försvaret – då gör skadedrabbade backen comeback

kommentarer