Uppgifter: Storstjärnan till ärkerivalen – backprofilen till serieledaren

By Måns Karlsson

Här kommer två övergångar som kan röra om rejält. MrMadhawk avslöjar att backen Oskar Drugge lämnar Västervik för Timrå – och att storstjärnan Victor Öhman lämnar för den bittra fienden Oskarshamn.

Västervik slåss med näbbar och klor för att rädda det allsvenska kontraktet. Helst utan kval, förstås. Samtidigt har deras supportrar idag fått ta emot tunga uppgifter. MrMadhawk skriver att två av klubbens stora profiler redan gjort klart med nya klubbadresser till nästa säsong.

Det rör sig dels om Victor Öhman, forwardsstjärnan som på bara 31 matcher den här säsongen skrapat ihop 26 poäng. Med det är han bara sex poäng bakom den interna poängligaledaren, trots att Öhman missat 20 matcher. Han ska vara klar för Västerviks bittra rival Oskarshamn. En övergång som kan komma att röra om rejält nere i Småland.
– Jag kan varken bekräfta eller dementera någonting, säger Oskarshamns sportchef Per Kenttä.

DRUGGE TILL SHL?

Oskar Drugge, backstjärnan som gjort 25 poäng under säsongen, ska i sin tur vara klar för Timrå. Det är ett avtal som sträcker sig över två säsonger och som gäller även om Timrå skulle gå upp i SHL.

Även Öhmans kontrakt med Oskarshamn ska vara på två år, menar MrMadhawk.

The post Uppgifter: Storstjärnan till ärkerivalen – backprofilen till serieledaren appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Uppgifter: Storstjärnan till ärkerivalen – backprofilen till serieledaren

kommentarer