Västervik kallar till krismöte: ”Söker efter all hjälp och stöttning”

By Måns Karlsson

Västervik står för sin svåraste utmaning hittills, uppger klubben själva. Man har gått back ekonomiskt och kallar nu till ett krismöte.
– Det här är ett första steg för oss, som främst är riktat mot våra partners, säger klubbchefen Johan Rothlind till Västerviks-Tidningen.

Västervik väntas gå back två miljoner kronor, har lagets assisterande lagkapten Emil Georgsson skrivit på sitt twitterkonto. Det rapporterar Dagens Vimmerby. Nu har klubben anordnat ett krismöte för sina sponsorer.

Klubbchefen Johan Rothlind uttalar sig i Västerviks-Tidningen.
– Det här är ett första steg för oss, som främst är riktat mot våra partners. Sen ska vi sätta oss ner i lugn och ro och komma på vilken strategi vi ska ha som riktar sig mot våra medlemmar och mot våra åskådare. Vi vill så klart få med alla på tåget, säger han.

VILL SE NY ARENA

Västervik har även skickat ut ett brev till sina partners, som Dagens Vimmerby refererar till.
”Västerviks Ishockeyklubb står inför sin svåraste utmaning hittills och söker nu efter all hjälp och stöttning vi kan få”, skriver klubben i brevet.

Rothlind vill på sikt se en ny arena för Västervik för att på så sätt dra in mer pengar.
– Det finns ju massor med pengar man kan göra på det, där man kan få dit mer än bara hockeymatcher. Men, som sagt, vi tar ett första steg på fredag och börjar med att prata med våra samarbetspartners.

En anledning till de ekonomiska problem ska vara att man har lägre publiksiffror än vad som var budgeterat inför säsongen.

The post Västervik kallar till krismöte: ”Söker efter all hjälp och stöttning” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Västervik kallar till krismöte: ”Söker efter all hjälp och stöttning”

kommentarer