Veckans Lag #15

By Henrik Skoglund

Ännu en händelserik SHL-vecka har passerat med allt vad det innebär. Här nedan listar vi de hetaste spelarna och de största snackisarna från veckan som nyss lämnat oss.

Filip Gustavsson, Luleå
Snacka om att den här killen har växlat upp efter JVM. I torsdags storspelade han i segern mot Färjestad, i lördags nollade han Linköping på bortaplan och i söndags fick han i och för sig se sig besegrad när det var dags för Färjestad igen. Men överlag en stark vecka för den talangfulle målvakten.

Rasmus Dahlin, Frölunda (2)
Ett mål och två assist har det blivit under veckan för 17-åringen. Varvat med det har han passat på att spela ett moget spel överlag och spelar mycket för sitt Frölunda.

Lawrence Pilut, HV71 (3)
Laget har gjort fem mål på veckans tre matcher. Pilut har varit inblandad i tre av dessa. Enormt viktig för HV71 och leder laget, både på och utanför isen. Enorm ledargestalt.

Daniel Olsson Trkulja, Linköping
Två mål i tisdags mot Örebro följdes upp av ett mål och en assist i torsdags mot Brynäs. I lördags mot Luleå blev han nollad, men det blev å andra sidan hela Linköping. Fyra av Olsson Trkuljas nio poäng under säsongen har kommit under den här veckan. Snacka om het.

Nichlas Hardt, Malmö
I torsdags sänkte han Örebro med sina fyra mål i en och samma match. Sedan dess har han inte funnits med i Malmös lag. Men fyra mål i samma match gör man inte ostraffat – då hamnar man i veckans lag. Basta!

Dick Axelsson, Färjestad (3)
Gjorde hattrick i segermatchen mot Örebro med 7-4 och var därmed hela skillnaden mellan lagen. Tvingades i söndags utgå mot Luleå med en mystisk skada. Men de tre målen hjälper

Läs mer här: Veckans Lag #15

kommentarer