Connor McDavid svarar redan upp till den hajp hela hans person är omgiven av. När han på Edmontons utvecklingsläger spelade internmatch med Team White mot Team Blue i natt så var han visserligen den spelare som alla ville ha koll på redan i förväg, så det var svårt för honom att stjäla sin egen show.

Men ändå var han bra nära att lyckas göra just det. Stjäla sin egen show.
Hans lag vann med 8-6 och McDavid själv lyckades göra fem av målen i matchen som varade i 2×20 minuter och därefter tre mot tre i sju minuter.

McDavid sköt två av målen i tre-mot-tre-momentet, som slutade just 3-3. Övriga tre mål kom under de två vanliga perioder som följaktligen slutade 5-3.
– Det var kul. Varje gång man får en chans att spela framför fans som dessa här är det alltid spännande. Uppenbarligen var det väldigt konkurrenskraftigt med bara de killar vi har här. Det finns många bra spelare därute, säger McDavid till Edmontons webbsida.