Vill du uppdatera din webplats?

Net Partner 011 AB är ett webbyrå i Stockholm som har ett välkvalificerat team som utvecklar moderna, användarvänliga och mobilanpassade hemsidor och webshoppar till ett konkurrenskraftigt pris.

Du kanske precis startat upp en verksamhet eller vill uppdatera din webplats. Dem hjälper dig att hitta den rätta lösningen för dig och ditt företag. Då alla företag har olika krav, förutsättningar och önskemål på hur de vill använda sin webbplats så har vi alltid en grundlig genomgång med er för att resultatet ska bli bra och att ni får bästa kundnytta .  Net Partner 011 AB har kompletta utbud av tjänster omfattar webbutveckling, apputveckling, sökmotoroptimering (SEO) och grafisk design – t.ex. skapande av logotyp eller en komplett grafisk profil.

Dem kan även tillhandahålla webhotell, domänregistrering och underhåll på er webplats eller app (App Store och Google Play).

Då Net Partner 011 AB är Google partners så hjälper de er också med att skapa kampanjer med Adwords. För så lite som 100 kronor per dag kan du starta en framgångsrik kampanj. Du kan sedan ändra beloppet längre fram.

Ambitionen är att skapa hemsidor med ren användarvänlig design som är enkla att administrera tack vare WordPress.  Sökmotorvänlig kod och responsiv design (design som automatiskt anpassar sig i storlek) är viktigt. Detta för att sidorna ska fungera lika bra oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta. WordPress är ett lättanvänt publiceringsverktyg som ger dig stora möjligheter till kostnadseffektiv vidareutveckling  med ytterligare funktionalitet.

Besök deras hemsida www.np011.se och läs mer om alla som de erbjuder.

 

kommentarer

Publicerad i IT