ANNONS: Här är de nya skydden som Filip Forsberg föredrar

Förra månaden hade två stora hockeynyheter premiär på marknaden. Som vi tidigare har informerat er om har CCM släppt sin nya, hypermoderna skridsko Ribcor 50k. Samtidigt har det även varit premiär för flera nya skydd i den populära CCM Ultra Tacks-serien.

När det gäller axelskydden har CCM Ultra Tacks integrerats med D30-tekniken, vilket ger stötdämpning och skydd i ett. Genom att gjuta in D30 i axelskållorna har man förstärkt den HD-skumbaserade dubbla kärnan. Det ger bättre skyddsegenskaper och bidrar till att skydda både den som blir tacklad och den som tacklar.

Armbågs-, ben- och höftskållor har ett formgjutet PE-skal förstärkt med det smarta D30-skummet som via laboratorietestning har gett CCM-skydden flexiblare stötskydd. Den nya Ultra Tacks-handsken kombinerar D30 med HD-skum och PE-inlägg.

Två av spelarna som kommer att vara ansikten för den nya kampanjen är Nashville Predators backlöfte Seth Jones och hans svenska lagkamrat, succérookien Filip Forsberg.

Alla de nya skydden finns tillgängliga i handeln. För att läsa mer om CCM Ribcor 50K och andra CCM-produkter, klicka här: http://europe.ccmhockey.com/se
Följ CCM/Reebok på Instagram: http://instagram.com/reebokccmhockeysweden
YouTube: https://www.youtube.com/user/ccmsports
Facebook: https://www.facebook.com/CCMHockey

…Läs mer

Läs mer här: ANNONS: Här är de nya skydden som Filip Forsberg föredrar

kommentarer