Därför tystas Udo Ulfkotte

Opinion

Har du hört talas om Udo Ulfkotte?
Inte? Det beror sannolikt på att vi i medierna världen över har tystat ner hans stora avslöjande om den globala sammansvärjningen mellan storbankerna, USA och medierna. Framför allt de tyska (Ulfkotte är tysk) men även Sveriges.
Han hävdar bland annat att de amerikanska och tyska underrättelsetjänsterna (CIA och BND) mutar journalister för att få dem att sprida propaganda för Nato – något som enligt Ulfkotte drabbade honom själv under tiden på Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Tillsammans vill man (vi?) nu starta ett krig, mot Ryssland. Enligt Ulfkotte.

Att man inte kan läsa om hans avslöjanden någon annanstans än på hans blogg och på ”alternativa nyhetssajter” som Newsvoice, är givetvis ett bevis för att han har rätt om konspirationen.
Det finns många som är övertygade om sina konspirationsteorier. Det är både sorgligt och imponerande att se människor kämpa hela livet för att övertyga världen om att man sett sanningen. Att ständigt bli bespottad och skrattad åt kräver självförtroende och att man är stark i sin tro. Eller att man tappat det.
Och så har vi dem som ser en affär i människors vilsenhet, rädslor och behov av någon som sitter inne med Lösningen. Om cancer är en svamp

Läs mer här: Därför tystas Udo Ulfkotte

kommentarer