Han kan bli näste man att lämna Rögle

By Peter Ekholm

Sedan Chris och Cam Abbott tagit över rodret i Rögle har truppen fått sig en ordentlig renovering. Enligt Helsingborgs Dagblad kan forwarden Edwin Hedberg bli näste man att lämna laget. – Jag har inte spelat så mycket som jag gjort tidigare så jag förstår absolut att det snackas, säger Hedberg till tidningen.

Bröderna Abbotts arbete med att förbättra Rögles tabellplacering fortsätter. Sedan de kom in i laget i månadsskiftet november/december har Kevin Marshall, Almen Bibic, Cade Fairchild och senast Mathias From fått lämna. Men renoveringen tycks inte vara över. Helsingborgs Dagblad erfar att Edwin Hedberg är näste man som kan få lämna.

Även om han dragits med skador har forwardens speltid har minskat sedan Abbott tog över.

– Jag vill såklart spela så mycket som möjligt och det har inte blivit så mycket som jag hade hoppats på i de senaste matcherna, det är absolut lite frustrerande, säger Hedberg till Helsingborgs Dagblad.

Forwarden kom till Rögle under förra säsongen och bidrog starkt till att Rögle klarade sig kvar i SHL med sina fyra mål på de fyra kvalmatcherna mot BIK Karlskoga. I år har produktionen inte kommit i samma takt men den snabbe 25-åringen har ändå mäktat med sex mål och sju assist på 25 SHL-matcher vilket räcker till en fjärdeplats i lagets interna poängliga.

Rögles trupp har spetsats med backarna Ben Youds och Janne Jalasvaara samt forwarden Stephen Perfetto de senaste dagarna och det kan alltså hända mer i klubben inom kort. Enligt Hedberg, som har kontrakt säsongen ut, finns det klubbar som hört av sig, både svenska och utländska. Men om en flytt är aktuell redan nu vill han inte

Läs mer här: Han kan bli näste man att lämna Rögle

kommentarer