HV-legendaren får sparken – tvingas lämna sin ryska klubb

By Uffe Bodin

10 oktober i år befordrades han till huvudtränare. Efter mindre än tre månader på posten tvingas Fredrik Stillman lämna KHL-klubben Admiral Vladivostok, skriver klubben på sin webbsida.

Det var inför säsongen 2015/16 som Fredrik Stillman flyttade till Ryssland och blev assisterande tränare för KHL-klubben Admiral Vladivostok. Efter drygt två säsonger i klubben blev han i oktober befordrad till head coach sedan Aleksandr Andrejevskij fått sparken.

Men Stillman blev inte långvarig på den nya positionen. Mindre än tre månader efter att ha ersatt Andrejevskij kom i dag beskedet att den tidigare landslagsbacken och HV-legendaren får lämna Vladivostok. Han ersätts av Andrej Razin, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Admiral Vladivostok är tolfte lag av 14 i KHL:s östra division. På 45 matcher har man tagit 15 segrar. Bara fyra lag är sämre i hela ligan.

Fredrik Stillman, 51, jobbade som sportchef i HV71 mellan 2005 och 2014 och gjorde sedan en säsong som assisterande tränare innan han flyttade till Ryssland.

The post HV-legendaren får sparken – tvingas lämna sin ryska klubb appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: HV-legendaren får sparken – tvingas lämna sin ryska klubb

kommentarer