Målskytt igår – nu uppges talangen vara klar för HV71

By Mathias Andersson

HV71:s sportchef Johan Hult är på hugget.
Först Markus Ljungh, sedan Jonas Gunnarsson.
Och nu ryktas även Oskarshamns talang Martin Fehervary till Jönköpingsklubben, enligt MrMadhawk.

Regerande mästarna HV71 går på knock vad gäller rustning inför kommande säsong. Det har talats om att Jönköpingsklubben kommer att gå miste om nyckelspelare som Victor Ejdsell, Lawrence Pilut och Kevin Stenlund till hösten.

Och Johan Hult, som är klubbens sportchef, ser ut att göra allt för att fylla dessa väntade luckor. Djurgårdens Markus Ljungh, Malmös Jonas Gunnarsson och nu även Oskarshamns talangfulle back Martin Fehervary ryktas alla till HV. Den sistnämnde gick MrMadhawk precis ut med.

LINKÖPING MED I DRAGKAMPEN

Slovaken, som representerade sitt land i JVM, ser även ut att vara eftertraktad av HV:s rival, Linköping. Så det återstår att se vem av dessa klubbar som vinner dragkampen.

Fehervary har stått för sex poäng (1+5), varav sitt första mål gjordes igår, på 26 matcher i Oskarshamn och kommer troligtvis gå under sommarens NHL-draft. Beroende på vilken NHL-klubb som tingar honom, så är det en förutsättning att den klubben i sådana fall ger sitt godkännande för om det ska bli spel för slovaken i någon av dessa SHL-klubbar.

The post Målskytt igår – nu uppges talangen vara klar för HV71 appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Målskytt igår – nu uppges talangen vara klar för HV71

kommentarer