Österlen nästa för Mladen Blagojevic

FOTBOLL I ytterligare två matcher ska Mladen Blagojevic leda BW90 IF som fotbollstränare. Sedan han vandrar han vidare till Österlen FF.

– Det var dags för mig att vända blad, motiverar han klubbskiftet.
Han tog över i BW90 mitt i sommaruppehållet 2014.
Blagojevic kom till en klubb i lätt gungning och rejäl turbulens. Tränaren Dan Fransson hade precis lämnat skeppet, ekonomin var i obalans, laget låg risigt till och klubben anklagades för matchfixning.
Bland annat…
– Jo, jag kom in i den värsta av alla perioder, men vi lyckades klara oss kvar och skapa arbetsro.
– Med små resurser klarade vi att överleva även i år. Jag är stolt över vad jag gjort i BW under dessa ett och ett halvt åren. Men det har varit massor av jobb och tagit enormt med kraft. Efter sommaren, i takt med att truppen tunnades ut rejält, så kände jag att energi började sina.

Ungefär i samma veva hörde Österlen FF av sig.
– En klubb med trygghet, något som jag letat efter. En klubb med energi och resurser över tid. En klubb med sportsliga ambitioner. Precis ett sådant projekt jag ville ha, motiverar han beslutet att bli Lars Blixts ersättare i Österlen FF, med vilka han skrivit ett tvåårskontrakt.
Att han

Läs mer här: Österlen nästa för Mladen Blagojevic

kommentarer