Tror på ett lyft för Djurgården: ”Vi har mer erfarna spelare nu”

Djurgården klarade sig över förväntan som SHL-nykomling i fjol. Efter att ha värvat flera namnkunniga spelare inför nästa säsong ökar förväntningarna på laget. Tränaren Hans Särkijärvi ser med tillförsikt fram emot säsongen.
– Jag tycker absolut att vi har mer spets framåt den här säsongen, säger han till hockeysverige.se.

JOHANNESHOV (HOCKEYSVERIGE.SE)
Som nykomling lyckades Djurgården hålla sig kvar i SHL med en relativt bred marginal. När man summerade serien hade man 14 poängs marginal till Leksand på elfte plats. Men i play-in spelet mot Luleå var energin slut och man åkte ut i två raka matcher.
– Det var en fantastiskt bra säsong från vår sida även om det gick i lite vågor, upp och ner. Totalt sett som nykomling och med tanke på det skadeläget som vi hade under stora delar av säsongen så tycker vi själva att vi gjort en fantastisk bra prestation, säger Djurgårdens tränare Hans Särkijärvi när hockeysverige.se träffar honom på hans kontor i Hovets innandöme.
– Vi började trevande första omgångarna men tog en del poäng trots att jag tyckte att vi mest låg i skyttegravarna. I den andra delen av fyra av serien spelade vi upp oss och frågan är om vi inte var seriens …Läs mer

Läs mer här: Tror på ett lyft för Djurgården: ”Vi har mer erfarna spelare nu”

kommentarer