Ungdomsledaren: ”Har vid upprepade tillfällen bett Malmöspelarna att flytta på sig”

By Henrik Skoglund

Dagens stora snackis i Hockeysverige är den händelse när Malmös back Jens Olsson gav sig på en ispojke i Mora i samband med ett powerbreak i den tredje perioden. Nu talar Moras ungdomstränare Andreas Hägglund ut om händelsen.
— Det blir en chock för pojkarna, berättar han för Hockeypuls.

Det var pojkar från Moras ungdomssektion som under matcher agerade ispojkar i mötet mellan Mora och Malmö. En vanligtvis rolig uppgift, men den här gången blev det inte lika roligt när en av pojkarna blev attackerad av Malmös Jens Olsson.
— Pojkarna har vid upprepade tillfällen bett Malmöspelarna att flytta på sig, vad jag hört från dem. Sedan blev det en incident vid båset och jag kan tycka att det aldrig är okej att ge sig på en 14-15-årig kille, säger Andreas Hägglund till Hockeypuls.

BAD ATT DE SKULLE FLYTTA PÅ SIG

Jens Olsson har efter händelsen kommit med ett uttalande på Malmös hemsida, där han hävdar att han inte såg pojken som välte omkull honom med isskrapan.
— Om man vid upprepade tillfällen ber om att man ska flytta på sig för att man har bråttom så blir det lätt stressat där ute, säger Andreas Hägglund som såg händelsen live.
— De här pojkarna har inte många sekunder på sig. Det blir en chock för isskraparna.

The post Ungdomsledaren: ”Har vid upprepade tillfällen bett Malmöspelarna att flytta på sig” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Ungdomsledaren: ”Har vid upprepade tillfällen bett Malmöspelarna att flytta på sig”

kommentarer