Uppges vara nära att värva Jonathan Dahlén

By Måns Karlsson

Han är ishockeysveriges mest jagade man. Nu kan Jonathan Dahlén vara nära att lämna Timrå. Värmlands Folkblad skriver att Färjestad jagar talangen.
– Är det så att han skulle lämna oss ser jag jättegärna att han hamnar i Färjestad, säger Timrås sportchef Kent Norberg.

Färjestad har fem raka förluster och har tappat sin position i den absoluta toppen av SHL-tabellen. Man är dock ute efter spetsspelare för att lyfta. Tidigare idag bekräftade sportchefen Peter Jakobsson att man var nära att göra klart med en spelare.
– Det är bara upp till spelaren nu, sade han till Värmlands Folkblad.

Kanske kan den spelaren vara Jonathan Dahlén. Tidningen skriver nu att uppgifter säger att Färjestad är nära 20-åringen.
– Just nu fokuserar jag bara på Timrå, säger han själv.

27 POÄNG PÅ 23 MATCHER

Tidigare har Jonathan Dahlén ryktats till klubbar som Linköping, Brynäs och Växjö. Han har även uppgetts vara på gång till Schweiz. Men kanske blir det Färjestad som vinner dragkampen.
– Jag vet att Jonathan funderar på åt vilket håll det ska gå vidare. Är det så att han skulle lämna oss ser jag jättegärna att han hamnar i Färjestad, säger Timrås sportchef Kent Norberg.

Dahlén har gjort succé under hösten i Timrå. På 23 matcher har det blivit 13 mål och totalt 27 poäng. Förra säsongen blev det 25 mål och totalt 44 poäng på 45 matcher.

The post Uppges vara nära att värva Jonathan Dahlén appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Uppges vara nära att värva Jonathan Dahlén

kommentarer